LAUNCH BLOGGERCOMMUNITY VOOMM!

20130916-103918.jpg
Voomm lanceert op 16 september een nieuw online bloggerscollectief. Voomm.com richt zich op midden- en hoogmodische trends met artikelen afkomstig van een keur aan diverse ervaren bloggers.

De artikelen en het beeldmateriaal zijn altijd actueel en worden dagelijks ververst. Dat kan omdat achter Voomm een team van 12 beauty- en fashionbloggers schuilgaat, die uit de modewereld afkomstig zijn en alle nieuwe ontwikkelingen op de voet volgen. Zij vormen met het mode-, beauty- en lifestyle-netwerk het hart van Voomm.

Daarnaast ondersteunt Voomm de bloggers door hun individuele positie te versterken. Een van deze zaken is de Voomm Box, die iedere blogger maandelijks ontvangt met daarin fashion- en beautyproducten die zij kunnen beoordelen op hun eigen blog. Daarvoor legt Voomm contact met fashion, beauty- en lifestyle- merken, die rechtstreeks willen communiceren met hun doelgroep.
Iedere blogger van Voomm zal wekelijks één of meerdere artikelen publiceren op Voomm.com in een van de aanwezige categorieën.

Go and visit! http://www.voomm.com

I’m sorry, it’s for the Dutchies here! Since the whole website is in Dutch. I am contributing for them, but this month we’ll start with the Voomm box on here, so stay tuned!! Xox

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *